Livrarea și returnarea

Livrarea și returnarea mașinii este gratuită în raza municipiului Chișinău. Întâlnire la Aeroportul Internațional Chișinău.

Vârsta șoferului și experiența de șofat

Mașinile se oferă în chirie persoanelor cu vârsta de la 21 de ani care dispun de permis de conducere pentru categoria B. Experiența șoferului trebuie să fie de minim 3 ani.

Achitarea

Achitarea pentru închirierea mașinii se efectuează în momentul semnării contractului de închiriere. Achitarea se face în avans pentru întreaga perioadă de închiriere conform contractului la momentul semnării. Achitarea se face numerar sau cu cardul bancar.

Prețul

Prețul închirierii include asigurarea obligatorie auto, revizia tehnică și taxa de drumuri.

Gajul

Gajul se virează ca și garanție care este returnată la momentul expirării contractului de chirie. Gajul nu se returnează doar în momentul când clientul a prejudiciat din vina sa mașina oferită în chirie.

Durata minimă de închiriere

Puteți închiria o mașină pentru o perioadă de minim 48 de ore.

 

Primim rezervări de închiriere atât online cât și la telefon.

Folosirea mașinii oferită spre închiriere

Autoturismul va fi condus doar de persoana ce a semnat contractul, dacă nu au fost incluse în contract și alte persoane ca admise la volan.

 

Respectați regulile de circulație a Republicii Moldova prevăzute în codul rutier.

Nu utilizați vehicolul în scopuri comerciale, cum ar fi taxiurile sau transportul de călători.

Conduceți mașina numai pe drumurile publice, nu intrați în zăpadă, în păduri sau mergeți la vânătoare.

Respectați regulile de funcționare a vehiculului, conform indicațiilor producătorului.

Nu transportați mai mulți pasageri decât cei prevăzuți în scaunele auto.

Nu lăsați mașina nesupravegheată și parcați mașina într-o parcare autorizată.

În cazul unui accident rutier, anunțați imediat reprezentantul companiei, poliția, pompierii etc. și luați măsurile corespunzătoare de siguranță personală și de mașină.

Este strict interzisă părăsirea teritoriului Republicii Moldova și intrarea în regiunea transnistreană fără notificarea companiei.

Întârzierea

În cazul în care mașina închiriată nu este returnată în termenul specificat în contract, prima oră de întârziere se taxează cu 8 euro/oră, următarele 3 ore se taxează cu 10 euro/oră. În cazul în care clientul întârzie cu mai mult de 3 ore, se percepe taxa unei zile întregi.

O întârziere de mai mult de 4 ore fără notificare prealabilă sau scrisă va atrage o declarație către poliție cu privire la furtul autoturismului.

Reînnoirea contractului

În cazul în care clientul solicită o prelungire a contractului, acesta va fi semnat cu aceleași condiții, stabite la data semnării contractului anterior, iar prețul va rămâne neschimbat.

Taxele companiei de inchiriere

După semnarea contractului, compania este obligată să ofere locatarului o mașină în stare tehnică bună.

Inclusiv să predea actele și cheile de la mașină.